Jdi na obsah Jdi na menu

Lucky Chops opět zahrají v České republice!

10. 7. 2017

Live: Lucky Chops

Datum: 02.08.2017                   Místo: Klub Fléda, Brno

lucky-chops_2017.jpgLucky Chops (foto - zdroj: Fource Entertainment)

Lucky Chops, kterým k popularitě pomohlo hojně sdílené video pořízené náhodným chodcem na telefon, původně hráli na ulici jako buskeři. Pětice kluků s dechovými nástroji se 2. srpna představí na brněnské Flédě.

Pozoun, saxofon, trubka, suzafon, bicí. Nic víc, nic míň. Z útrob newyorského metra, kde Lucky Chops začínali, se díky internetu stali fenoménem. Jejich covery hitů od Adele nebo Ariany Grande jen na youtube viděly miliony lidí.

Nyní se Lucky Chops vydávají na další turné na podporu nejnovějšího EP „Walter”, které obsahuje i cover „Helter Skelter” od Beatles. „Fanouškům, kteří nebyli na našem vystoupení, jsme touhle nahrávkou chtěli přiblížit, jak zní naše show naživo,” říká pozounista Josh Holcomb. „Žádné počítače. Prostě jsme šli do studia a hráli to jako bychom byli na koncertě a vymáčkli ze sebe úplně všechno.”

Nakažlivá energie, neuvěřitelné nasazení, hecování publika a především výborná hudba. Na to se 2. srpna na Flédě můžete těšit.

Vstupenky na brněnský koncert Lucky Chops za 440,- Kč jsou k dispozici na fource.cz, GoOut.cz nebo v předprodejní síti Ticketpro, dále také v Indies a Café Eleven v Brně.