Jdi na obsah Jdi na menu

Metaloví bojovníci Manowar zahrají v Ostravě!

9. 10. 2014

Live: Manowar

Datum: 12.01.2015                   Místo: ČEZ Aréna, Ostrava

manowar_2015.jpgManowar (foto - zdroj: arena-vitkovice.cz)

Heavy metalová legenda Manowar ohlásila nové lednové datum na světovém turné Kings Of Metal MMXIV, které se nese v duchu 25. výročí vydání jednoho z nejdůležitějších alb heavy metalové historie „Kings Of Metal”. Kapela se rozhodla rozšířit první část svého turné v roce 2015 o vystoupení v Ostravě, které bude jediným v České republice, na Slovensku a Polsku. Manowar dokáží svou oddanost pravému heavy metalu a českým fanouškům v pondělí 12. ledna v ostravské ČEZ Aréně.

„Jsme nadšeni, že se nám podařilo najít termín a mohli jsme přidat koncert také v České republice, kde máme spoustu věrných fanoušků.” Prohlásil baskytarista a leader kapely Joey DeMaio. V tuto chvíli jsme v nahrávacím studiu a jsme připraveni vyrazit znovu na turné a podělit se s fanoušky o pravou metalovou energii.”

Na turné s názvem Kings Of Metal MMXIV World Tour chtějí dát Manowar možnost svým fanouškům oslavit 25. výročí vydání svého průlomového a nejprodávanějšího alba „Kings Of Metal”.

Kapela Manowar neodmyslitelně patří k základním stavebním kamenům a průkopníkům heavy metalu. Svou hudební kariéru postavili na oddanosti žánru a nezaměnitelné skladbě svých písní.

Skupina získala nespočet ocenění, absolvovala jako headliner více než 35 světových turné a zahrála si na těch nejvýznamějších metalových festivalech. Manowar se mohou pyšnit neobyčejnou oddaností svých fanoušků, kterým jako poděkování natočili v roce 2009 baladu „Father” z alba „Thunder In The Sky” v 18 jazycích.

V roce 2012 Manowar natočili své již dvanácté studiové album s názvem „The Lord Of Steel”, které bylo v recenzích označováno jako „brutální a nespoutané”. Zatím posledním vydaným počinem Manowaru bylo 2 CD „Kings Of Metal MMXIV Silver Edition” z letošního roku se zbrusu novými nahrávkami legendárního alba „Kings Of Metal” a spoustou dalších obrazových a multimediálních vychytávek.

Manowar v nedávné době začali pracovat na dalším dosud nepojmenovaném albu, které bude dokončeno po návratu z turné v lednu 2015, které čítá vystoupení v Německu, Švýcarsku a České republice.

MANOWAR:
Eric Adams - zpěv
Donnie Hamzik - bicí
Karl Logan - kytara
Joey DeMaio - baskytara

Vstupenky za 690,- Kč a 890,- Kč jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art.