Jdi na obsah Jdi na menu

Michael Bublé bude koncertovat po pěti letech v Praze!

20. 11. 2018

Live: Michael Bublé

Datum: 17.09.2019                                       Místo: O2 Arena, Praha

009---michael-buble.jpgMichael Bublé (foto: Angelika Špicarová)

Michael Bublé nakonec všechny spekulace o konci kariéry rázně smetl ze stolu a naplánoval koncertní sérii, která zahrnuje i Českou republiku. Do pražské O2 Areny přijede 17. září s novým albem „Love”. Zavítá k nám po více než pěti letech od poslední návštěvy.

Letos se Michael Bublé vrátil na scénu po delší přestávce a absolvoval vystoupení v Dublinu, Londýně a Sydney, kde hrál pro více než sto padesát tisíc příznivců. Má za sebou pět vyprodaných světových turné, zatím získal čtyři ceny Grammy a během mimořádného působení v hudebním světě prodal více než šedesát milionů nahrávek.

„Je to člověk, který má publikum omotané kolem prstu. Jeho nezaměnitelný hlas uhrane všechny přítomné,” tvrdí list Sydney Morning Herald. Daily Telegraph přizvukuje: „Bublému se podařilo prodchnout svými zlatými hlasivkami celou řadu nejklasičtějších písní v historii pop music.” Snad to znovu prokáže i českým fanouškům.

Vstupenky na pražský koncert v cenovém rozmezí od 1990,- Kč do 3590.- Kč budou k dispozici v síti Ticketportal od 23. listopadu.