Jdi na obsah Jdi na menu

Michael Malarkey, známý z Upířích deníků, navštíví Brno!

31. 12. 2017

Live: Michael Malarkey         

Datum: 04.06.2018                                              Místo: Klub Fléda, Brno

michael-malarkey_2017.jpgMichael Malarkey (foto - zdroj: fource.cz)

Americký indie folkový písničkář a herec známý z Upířích deníků Michael Malarkey vystoupí 4. června na brněnské Flédě. Přiveze debutové album „Mongrels”, které přináší neklidný příběh touhy a naděje, ale i smutku.

Michael Malarkey se vrátí do České republiky po úspěšném pražském koncertě, který byl pro velký zájem přesunut do větších prostor. Svět zná Michaela Malarkeyho především jako Enza z amerického seriálu Upíří deníky. Podle vlastních slov je však víc muzikantem než hercem. „Nechci, aby si lidi mysleli, že jsem jen herec, který si jako bokovku nahrál nějakou blbou desku. V tom albu je celý můj život a srdce,” vzkazuje Malarkey, jenž hraje na kytaru a skládá písničky už od sedmnácti let.

Album „Mongrels”, které vyšlo letos v září, je velmi osobním výsledkem několika šťastných náhod, autorova sebeobjevování a spolupráce s mnoha skvělými muzikanty. Všudypřítomné téma neklidného putování a hledání cesty odráží i jeho přebal. Malarkey na něm vchází do temného lesa, kam ho při poslechu nahrávky následujeme. Po dvanácti skladbách společného bloudění se vynořujeme ven obohaceni o písničkářský zážitek z rodu Cohenů, Caveů nebo Waitsů.

Desce „Mongrels” předcházela dvě EP „Feed The Flames” (2014) a „Knots” (2015), před nimiž Malarkey jako frontman a textař punkové kapely napsal ještě pět nevydaných autorských alb.

Vstupenky na brněnský koncert za 440,- Kč jsou k dispozici na fource.cz, v sítích GoOut.cz a Ticketpro nebo v Indies. K dostání jsou i VIP lístky za 1290,- Kč, jejichž součástí je osobní setkání s hudebníkem.