Jdi na obsah Jdi na menu

Monkey Business oslaví narozeniny s Bárou Polákovou!

24. 4. 2016

Live: Monkey Business             Support: Barbora Poláková

Datum: 26.05.2016                                    Místo: Žluté lázně, Praha

monkey_business_2016.jpgMonkey Business (foto - zdroj: monkeybusiness.cz)

Již tradiční pražský jarní koncert Monkey Business bude i letos spojen s oslavou jejich narozenin.

Tentokrát Monkey Business vystoupí 26. května ve Žlutých lázních a poblahopřát jim v roli předskokanky přijde i čerstvá držitelka dvou Andělů Barbora Poláková se svou kapelou.

Samozřejmě i letos si Monkey Business připravili něco speciálního – těšit se  můžete na vizuální světelnou podívanou.

Show na pódiu pak podpoří i vokální trio a to by to nebyli „Mankáči”, aby si nepřichystali i nějaké to předem nezveřejněné překvapení.

Pod širým nebem se kapela kolem Romana Holého představí na svém oblíbeném místě – ve Žlutých lázních v Podolí totiž rozhodně nebudou vystupovat poprvé. Koncert s názvem „Známe cestu z krize” je vyvrcholením jejich jarní části letošního klubového turné „Všechno je v naprostym rychtyku tour 2016”.

Brány lázní se pro návštěvníky otevřou v 18 hodin, Barbora Poláková bude hrát od 19 hodin a cestu z krize začnou Monkey Business ukazovat od 20 hodin.

Monkey Business loni vydali svou osmou řadovou nahrávku s názvem „Sex And Sport? Never!” a zároveň oslavili patnáct let na české hudební scéně. Úspěšné celoroční turné zakončili třemi vyprodanými koncerty během prosincových dnů v Lucerna Music Baru.

Vstupenky na letošní pražský koncert Monkey Business jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketpro za 435,- Kč.