Jdi na obsah Jdi na menu

Muse vydali novou desku, kterou představí i v České republice!

16. 11. 2018

Live: Muse       

Datum: 26.05.2019                                             Místo: Letiště Letňany, Praha

003---muse.jpgMuse (foto: Angelika Špicarová)

Muse oznámili termíny světového turné „Simulation Theory”, během něhož zavítají do Ameriky, Kanady, Velké Británie a Evropy. Nezapomněli ani na Českou republiku. Dne 26. května zahrají na letišti v pražských Letňanech a představí zde kromě hitů i nové písně ze stejnojmenného alba.

V rámci světového turné k desce bude k dispozici speciální balíček Enhanced Experience, umožňující přístup na party Mixed Reality, která se uskuteční před jednotlivými koncerty a kterou podporuje společnost Microsoft. Na této party bude možnost si zahrát tři originální hry pro virtuální realitu, jež byly inspirovány skladbami z aktuální nahrávky. Mezi další výhody Enhanced Experience patří lístek na koncert k sezení v prvních řadách, plakát, interaktivní foto zážitek s kulisami a memorabiliemi z nejnovějších videoklipů kapely a další.

Britskou formaci Muse tvoří trojice Matt Bellamy, Dominic Howard a Chris Wolstenholme. V pátek 9. listopadu vydali nové album „Simulation Theory”. Jejich předchozí deska „Drones” spatřila světlo světa v červnu 2015 a debutovala na špičce hitparád v 21 zemích po celé planetě, včetně prvního místa ve Spojených státech. Skupina za nahrávku v únoru 2016 obdržela prestižní cenu Grammy, jejich druhou v kategorii Best Rock Album. Od svého založení v roce 1994 vydali Muse již sedm studiových desek, kterých se prodalo přes dvacet milionů. V diskografii nechybí ani více než čtyři desítky singlů a dvě koncertní alba mapující jedinečná živá vystoupení.

Aktuální nahrávku „Simulation Theory” dostane každý fanoušek zdarma při koupi vstupenky v cenovém rozmezí od 1390,- Kč do 1890,- Kč v sítích Ticketportal a Ticketmaster.