Jdi na obsah Jdi na menu

Nadějný český zpěvák Simon Opp zveřejnil novou píseň Fair Lady

18. 6. 2024

simon-opp.jpgSimon Opp (foto - zdroj: BrainZone)

Jednadvacetiletý hudebník Simon Opp nedávno vydal další singl z plánovaného EP. Novinka se jmenuje „Fair Lady” a je poctou člověku, jehož si ve svém životě velmi váží.

„Tahle píseň vznikla v době, kdy jsem zjistil, že je moje milovaná babička v nemocnici. Jel jsem za ní a měl jsem v sobě spoustu emocí. Uvědomoval jsem si, jak moc by mi v životě chyběla. Nakonec naštěstí všechno dobře dopadlo,” říká Simon Opp. Nový song bude součástí EP, které by mělo spatřit světlo světa na podzim a bude zahrnovat již vydané singly „Lookin' out, lookin' in” a „Twisted Blonde”. Skladbu „Twisted Blonde” Simon Opp dokonce pokřtil na konci února v pražském Rock Café, kde nadšeným fanouškům zahrál i několik dalších písní.

Simon Opp je talentovaný zpěvák a textař, kterého média a příznivci přejmenovali na českého Jamese Deana. Tvůrčí podněty čerpá z rock'n'rollu, blues, ale má rád i pop a jazz. Žánrově inklinuje k britpopu, v jeho repertoáru jsou ale také rockabilly anebo country-popové songy. Inspiraci nachází rovněž u svých současníků, jako je Yungblud, Harry Styles nebo skupiny Kaleo či Måneskin. Hraje na kytaru, baskytaru a bendžo.

Simon Opp se příležitostně živí také jako model a herec. Má za sebou úspěšné kampaně pro prémiové značky Yves Saint Laurent, Levi's, Dr. Martens a další. Zahrál si v několika seriálech a reklamních spotech.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář