Jdi na obsah Jdi na menu

Novozélandští I Am Giant přijedou s druhou deskou i do Prahy!

30. 7. 2014

Live: I Am Giant 

Datum: 26.09.2014                                                       Místo: Klub 007, Praha

i-am-giant-2014.jpg I Am Giant (foto - zdroj: 13thfloor.co.nz)

V Londýně působící novozélandská kapela I Am Giant s hrdostí oznamuje vydání svého druhého alba "Science & Survival" na labelu Sony Music New Zealand.

U příležitosti vydání desky skupina podnikne malé turné, při kterém se zastaví také v Praze.

"Science & Survival" je netrpělivě očekávané album I Am Giant, protože jejich zlatem ověnčený debut "The Horrifying Truth" si získal mnoho příznivců. Nová deska se nahrávala ve Francii a Londýně, míchala v Melbourne a masterovala v New Yorku. Jako koproducent se na ní objevuje Forrester Saville (Karnivool, Dead Letter Circus, Helmet), basák Paul Matthews a bubeník Shelton Woolright. První dva singly z desky jsou "Razor Wire Reality" a "Death Of You".

Deska vychází také v Německu, Polsku, Británii, Austrálii a Indonésii. Basák Paul Matthews o "Science & Survival" říká; "Nahrávání téhle desky trvalo dvakrát déle než té předešlé. Byla to velká výzva. Je to větší, lepší, tvrdší, intenzivnější a zároveň intimnější album."

První album I Am Giant "The Horrifying Truth" bylo na #2 v novozélandské hitparádě Top 40 Alb, získalo zlato a mělo 4 #1 Rock Airplay singly.

I Am Giant mimo jiné letos vystoupí na Orange Warsaw Festivalu v Polsku, po boku Bring Me The Horizon, Limp Bizkit, Outkast, Snoop Dogga a Queens Of The Stone Age. Čeká je turné po Německu a představení na anglickém festivalu Are You Listening Festival.

I Am Giant si ale zahrají 26. září také v České republice, a to od 19. hodin v pražském klubu 007 na Strahově.

Vstupenky za 200,- Kč + poplatky jsou k dispozici na portálu GoOut.cz a v předprodejní síti Ticketpro. Na místě v den koncertu budou lístky za 250,- Kč.