Jdi na obsah Jdi na menu

Nu-metalové legendy P. O. D. přijedou do Prahy a Zlína!

14. 8. 2019

Live: P.O.D.          Support: Alien Ant Farm, Dead Girls Academy

06.11.2019 MeetFactory, Praha
07.11.2019 Masters Of Rock Café, Zlín

p.o.d..jpgP. O. D. (foto - zdroj: rockforpeople.cz)

Kapela P.O.D., která patří vedle Limp Bizkit nebo Korn k zakladatelům nu-metalu, zavítá do České republiky a fanoušky potěší hned dvěma koncerty. Dne 6. listopadu rozehřeje pražský klub MeetFactory a o den později zahraje ve Zlíně v Masters Of Rock Café.

P.O.D. se na scéně pohybují už bezmála dvě dekády a za tu dobu se mohou zpěvák Sonny Sandoval, bubeník Wuv Bernardo, kytarista Marcos Curiel a baskytarista Traa Daniels pochlubit deseti alby a více než dvanácti miliony prodaných nahrávek. Získali také celkem tři nominace na ceny Grammy. Skupina funguje od roku 1992, ale doba největší slávy přišla po vydání třetí desky „The Fundamental Elements Of Southtown”, která se v USA stala platinová. Následující album „Satellite” bylo dokonce ještě úspěšnější a pocházejí z něj jejich nejlepší singly „Alive” a „Youth Of The Nation”

P.O.D. si s sebou přivezou jako předskokany dvě formace: Alien Ant Farm, kteří jsou známí především díky předělávce hitu Michaela Jacksona „Smooth Criminal”, a partu z Los Angeles Dead Girls Academy.

Koncerty pořádá Ameba Production v rámci série Rock for People Concerts. Vstupenky na vystoupení 6. listopadu v Praze a 7. listopadu ve Zlíně jsou k dispozici v síti GoOut.cz za 850,- Kč. Na místě v den konání budou lístky za 950,- Kč.