Jdi na obsah Jdi na menu

Palác Akropolis se chystá na koncertní show Kadebostany!

24. 2. 2015

Live: Kadebostany                                     Support: Katarzia           

Datum: 27.02.2015                                      Místo: Palác Akropolis, Praha

kadebostany2014.jpgKadebostany (foto - zdroj: palacakropolis.cz)

Že jste nikdy neslyšeli o zemi jménem Kadebostán? Malá republika má vlastní armádu, rádio, prezidenta i státní hymnu a údajně se nachází na sever od Itálie, na východ od Švýcarska a na západ od Turecka. No dobře, konec vtipů – Kadebostán je ve skutečnosti dítko švýcarského hudebního projektu Kadebostany, který hraje nakažlivý indie pop s přesahy do elektroniky a etnické hudby.

Svým projektem fiktivní země vzývá kreativní svobodu i volné prolínání kultur – občanem země se může stát kdokoliv – stačí prý poslouchat jejich písničky.

„Noví kolonizátoři popového impéria“ se netají láskou k elektronickému popu a hymnickým refrénům. Jejich zpěvačku Aminu Cadelli srovnávají hudební novináři s Adele nebo Amy Winehouse.

Koncertní show Kadebostany je velkým lákadlem, na pódiu nesmí chybět vlajky Kadebostánu či příslušnice místní armády v svůdných uniformách. Show ale pochopitelně vládne spravedlivý prezident Kadebostan se svým charakteristickým knírkem a sekunduje mu soulově zastřený vokál Aminy Cadelli – nejsilnější to zbraň republiky v boji hudební nadvlády nad světem.

Vstupenky:

  • 320,- Kč – v Paláci Akropolis – ke stání – (prodej do: 26.02.2015)
  • 380,- Kč – v Paláci Akropolis – ke stání – (prodej do: 27.02.2015)
  • prodej také v síti Ticketpro

Web: www.palacakropolis.cz