Jdi na obsah Jdi na menu

Powerwolf představí ve Zlíně nové album!

25. 1. 2016

Live: Powerwolf

06.02.2016 Masters Of Rock Café, Zlín
07.02.2016 Masters Of Rock Café, Zlín

powerwolf-2015.jpgPowerwolf (foto - zdroj: metal-addicts.com)

Po velmi úspěšném vystoupení Powerwolf na festivalu Masters of Rock, kde zaznělo poprvé pár skladeb z aktuálního alba „Blessed & Possessed”, máte možnost tuto skvělou show, a to již s větším počtem nových songů, zhlédnout také v klubu Masters Of Rock Café ve Zlíně.

Powerwolf si pro vás připravili novou scénu se speciálními efekty a hlavně výbušnou energii, se kterou podají koncert k poslední čerstvě vydané desce.

V nedávném rozhovoru uvedl klávesista kapely Falk Maria Schlegel skutečnost, že v případě této nahrávky, se skutečně jedná o posedlost, s níž podává celý svůj jevištní výkon. Najednou je jako v jiném světě a stane se skutečně posedlým člověkem. Na koncertě, který Powerwolf předvedli na Masters of Rock to bylo rozhodně znát. Pokud chcete vidět skutečnou posedlost, nezapomeňte si v únoru udělat čas.

Zlínský koncert metalové senzace Powerwolf, který se koná 6. února, je beznadějně vyprodán! Proto bylo přidáno další speciální představení, které se bude konat hned den poté a to 7. února! Powerwolf jako první kapela v historii klubu Masters Of Rock Café zde odehraje „dvoják”!

Říkáte si, čím je to představení tak speciální? V neděli 7. února vás totiž čeká naprosto odlišný setlist! Díky tomu uslyšíte každý den jiné skladby a zažijete novou show!

Nenechte si ujít novou „vlčí” show 6. a 7. února ve zlínském klubu Masters Of Rock Café.

Vstupenky na zlínský koncert Powerwolf, který se koná 7. února, jsou k dispozici na webu mastersofrock.cz a v předprodejních sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art. Standardní cena lístku je 690,- Kč. Pro ty co jdou na obě vystoupení je cena na nedělní koncert 540,- Kč.