Jdi na obsah Jdi na menu

Praha přivítá senzační americkou kapelu Awolnation!

8. 1. 2018

Live: Awolnation 

Datum: 15.04.2018                                            Místo: Roxy, Praha

awolnation_2018.jpgAwolnation (foto - zdroj: fource.cz)

Od posledního koncertu Awolnation v Praze uběhly více než tři roky. V současnosti skupina chystá třetí studiové album nazvané „Here Come The Runts” a oznámila turné se zastávkou 15. dubna v klubu Roxy.

„Chtěl jsem udělat rock’n’rollovo-popovou desku,” říká o nové nahrávce frontman kapely Aaron Bruno. „Popem mám na mysli hudbu, na které jsem vyrůstal – Dire Straits, Born In The U.S.A. nebo The Cars od Toma Pettyho,” popisuje vlivy, jimiž se nechal inspirovat. Album naváže na platinový debut „Megalithic Symphony” (2011) a druhotinu „Run” (2015).

Loňský rok strávil Aaron Bruno ve svém domácím studiu v horách, které oddělují Pacifik a předměstí Los Angeles, v němž vyrůstal. Odloučené místo se na podobě desky odráží. „Určitě je tam znát atmosféra hor a krajiny, která mě obklopuje,” přiznává. „Je to nahrávka bez GMO, bez přídavků a dodělávek. Všechno je to skutečné.” Album „Here Come The Runts” vyjde 2. února.

Vstupenky na pražský koncert Awolnation jsou k dispozici na fource.cz, GoOut.cz a v předprodejní síti Ticketpro za 590,- Kč.