Jdi na obsah Jdi na menu

Prahu čeká první vystoupení britského dua Disclosure!

5. 2. 2014

Live: Disclosure

Datum: 14.03.2014          Místo: SaSaZu, Praha

disclosure2013.jpgDisclosure (foto - zdroj: fource.cz)

Britské DJské duo DISCLOSURE, které se mělo původně představit v pražském klubu Roxy nakonec z důvodu obrovského zájmu fanoušků vystoupí v klubu SaSaZu. Datum koncertu se nemění, již zakoupené vstupenky jsou i nadále platné. Potvrdil to pořadatel akce Fource Entertainment.

Do Prahy zavítá vůbec poprvé v historii britská elektronicko-housová dvojka DISCLOSURE. Premiérová show vůdčích představitelů britského elektronického synthpopu se uskuteční 14. března 2014 v pražském klubu SaSaZu.

Disclosure je umělecké jméno dvou DJů a producentů a zároveň sourozenců Guye a Howarda Lawrencových. Pocházejí z anglického Surrey a v hledáčku mezinárodní hudební scény se ocitli už v roce 2010 svojí prvotinou "Offline Dexterity". Mezi vizionáře a lídry elektra, garage, house a synthpopu je definitivně zařadily úspěchy singlů "Tenderly/Flow", "Latch", "White Noise" či kvalitní remixy různých autorských skladeb (třeba "Running" od Jessie Ware). Momentálně v éteru kralují singlem "F for You". Debutové album "Settle" vyšlo loni na jaře a zaznamenalo velice pozitivní hodnocení kritiků: britský magazín Pitchfork dal albu dokonce 9.1 bodu s označením “Best New Music”.

V Praze se představí Disclosure 14. března: “Jsme z koncertu Disclosure naprosto nadšení - jejich popularita raketově stoupá. Moc se na jejich show těšíme a věříme, že tím mnoha fanouškům splníme jejich sen!” vyjádřil se ke koncertu jeden ze zástupců pořadatelské agentury Fource Entertainment.

Po koncertě Disclosure následuje i oficiální afterparty, která se koná od 22.00 v klubu ROXY (Dlouhá 33, Praha 1). Pro držitele platných vstupenek na koncert Disclosure je vstup zdarma. Line-up vystupujících DJs na afterparty bude ještě potvrzen.

Vstupenky za 750,- Kč a 990,- Kč jsou k dostání v předprodejní síti Ticketpro.

Pořadatel: http://www.fource.cz