Jdi na obsah Jdi na menu

Prahu rozezvučí Scott Bradlee se svým Postmoderním Jukeboxem!

15. 4. 2016

Live: Scott Bradlee's Postmodern Jukebox                              

Datum: 20.04.2016                                                  Místo: Lucerna-Velký sál, Praha

scott-bradlee-s-postmodern-jukebox-2016.jpgScott Bradlee's Postmodern Jukebox (foto - zdroj: Ticketpro)

Americký hudební projekt Postmodern Jukebox se českému publiku představí již potřetí. Tento tým velmi talentovaných a všestranných hudebníků se dostal do povědomí veřejnosti na svém YouTube kanálu, kde již od prvního roku založení dosahoval závratných čísel zhlédnutí.

Postupně obohatili svůj ansámbl o další členy a na jejich kontě je tak za tři roky existence nespočet nejen úspěšných videí, ale i koncertů a vyprodaných sálů.

Celý tým vede zakladatel projektu, teprve třicetičtyřletý Scott Bradlee, hudebník, pianista a aranžér, v jehož upraveném obývacím pokoji byla natočena téměř všechna propagační videa. Pomocí těchto nesestříhaných klipů týdně zveřejňovali nově nastudované převzaté popové písně předělané do retro stylu, nejčastěji swingu a jazzu. I když hovoříme o projektu coververzí, šikovné aranže písní lze přesto označit jako velmi originální, muzikálnost Scotta a všech zúčastněných hudebníků nelze popřít. Navíc je vše bráno s lehkou a zábavnou nadsázkou.

Sály se každým turné zvětšují, ceny zvyšují. Zda jsou jejich koncerty stejně pestré jako YouTube příspěvky, se můžete přijít přesvědčit příští týden, a to přesně 20. dubna od 20.00 hodin do Velkého sálu Lucerny.

Vstupenky na pražské vystoupení projektu Postmodern Jukebox jsou však již vyprodány.

Text - zdroj: musicserver.cz/Markéta Bínová