Jdi na obsah Jdi na menu

Prezident Kadebostánu míří s Kadebostany do Prahy!

8. 8. 2019

Live: Kadebostany                    

Datum: 25.11.2019                       Místo: Futurum Music Bar, Praha

kadebostany.jpgKadebostany (foto - zdroj: facebook.com)

Nezpochybnitelní vládci popového impéria Kadebostany vydali své žánr definující album nazvané „Monumental” a 25. listopadu ho představí živě v pražském Futurum Music Baru.

Kapela Kadebostany je dílo DJe/producenta Guillaume de Kadebostanyho známého jako Prezident Kadebostánu. Skladby Kadebostany dosáhly dohromady přes půl miliardy streamů na YouTube. Song „Castle In The Snow” získal přes dvacet milionů zhlédnutí, přes padesát milionů měla píseň „Early Morning Dreams”, stejně tak i „Crazy In Love”. Dalších patnáct milionů pak „Mind If I Stay”.

Nahrávky Kadebostany zní v Playstation a mnoha filmech, jako je například francouzský trhák „L'Etudiante”. „Castle In The Snow” je na oficiálním playlistu hudby, která zazněla na Měsíci. Pod zástavou konceptuální Republiky Kadebostánu získal Guillaume brzy obdiv a slávu díky jedinečné směsi pop music, originální vizuální identity a velkolepým koncertům.

Singly „Castle In The Snow”, „Mind If I Stay” nebo „Save Me” se dostaly do Top 10 ve více než třiceti zemích světa. „Monumental” je úspěšným pokusem tvůrce přijít s dalším novátorským počinem. Na tomto třetím albu Guillaume de Kadebostany spolupracoval s šesti vokalisty, především s charismatickou Kristinou. Kadebostany předkládají svou moderní vizi popu, autorem popsanou jako „sofistikovaná hudba, kterou masy milují”.

Vstupenky na pražskou show Kadebostany za 390,- Kč + poplatky jsou k dispozici na webu Futurum Music Baru a na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků) nebo v sítích GoOut.cz, Ticketmaster a Ticketportal. Na místě v den koncertu budou lístky za 490,- Kč.