Jdi na obsah Jdi na menu

Připravte si deštníky, do Prahy přijede rapper Evidence!

11. 5. 2017

Live: Evidence

Datum: 12.06.2017                            Místo: Futurum Music Bar, Praha

evidence_2017.jpgEvidence (foto - zdroj: Futurum Music Bar)

Legendární americký rapper Evidence je už sice v otcovském věku, ale energie jeho koncertů je neutuchající. Po letech chystá nové album a na začátku dubna vypustil singl „Throw It All Away”, který určitě zazní i 12. června ve smíchovském Futurum Music Baru.

Čím to je, že zrovna tenhle chlápek tak funguje? Značková Slow Flow? Parádní bubny, nejčastěji od bráchy z jiný mámy a druhý půlky Step Brothers jménem The Alchemist? Že se v uragánu trendů řídí vlastníma pravidlama, nesnaží se naskočit na cizí vlak, ale ani netrčí dvacet let na místě jako stárnoucí parodie sebe sama? Jsou to energický koncerty, kde dostanete pocit, že jste to zažili na plný koule? Cítíte ho z první i poslední řady, jako by pokládal vlastní duši na oltář rapu pokaždé, když vezme do ruky mikrofon? Je to fakt, že se na sólo kariéru nedal, aby se pachtil po slávě, ale když kapele docházel dech a jemu vůbec? Že s věkem jen zraje jak víno, a to nejlepší nejspíše teprve přijde? Jsou to texty, chytrý punchlines i upřímná civilně osobní vyznání, jenž v celkovým hávu lehký melancholie zarezonují zas a znova? Možná všechno. Něco. Nic. 

Jistý je jen to, že se můžete těšit na novou desku a koncert 12. června ve Futurum Music Baru. Jestli má být video „Throw It All Away” ochutnávkou, tak rozhodně víc není třeba. Weatherman hlásí, že to bude vysoký tlak přepočtený na hladinu moře v hektopaskalech. „There’s more on a way. When I said this I was walking in the rain…”

Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici za 400,- Kč (+ poplatky) na webu Futurum Music Baru, na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků) nebo v sítích GoOut.cz, Ticketpro a Ticketportal.