Jdi na obsah Jdi na menu

SBCR (The Bloody Beetroots) míří do České republiky!

28. 2. 2016

Live: SBCR (The Bloody Beetroots)

Datum: 12.03.2016                                  Místo: MeetFactory, Praha

021---the-bloody-beetroots-death-crew-77.jpgThe Bloody Beetroots (foto: Angelika Špicarová)

Fource letos slaví pět let své existence a vrací se ke svým kořenům. Po pěti letech se do České republiky vrátí Sir Bob Cornelius Rifo alias The Bloody Beetroots. Tentokrát vystoupí sólově pod jménem SBCR se svým dj setem 12. března v MeetFactory na pražském Smíchově.

Sir Bob Cornelius Rifo se objevil na hudební scéně v roce 2007 se dvěma singly a velkým množstvím remixů od taneční hudby až po Metallicu. V podobně širokém žánrovém rozpětí se pohybovala i tvorba s Tommy Tea pod hlavičkou The Bloody Beetroots. Do elektronického základu přimíchávali punk rock, hardcore i metal.

Neotřelý přístup k produkci jim přinesl spolupráci s veleznámým Stevem Aokim. V roce 2009 vyšel debut „Romborama” s prvky new rave. Hudba The Bloody Beetroots se začala objevovat i v soundtracích počítačových her, což jí vyneslo až kultovní status na poli současné popkultury.

013---the-bloody-beetroots-death-crew-77.jpgThe Bloody Beetroots (foto: Angelika Špicarová)

Poslední dlouhohrající album pojmenované „Hide” vyšlo v roce 2013 a zopakovalo úspěch svého předchůdce. V loňském roce vydal Sir Bob Cornelius Rifo dvě sólové EP „SBCR & Friends”. Hudebně zůstal věrný svému stylu, i zde lze nalézt typickou energií nabitou taneční hudbu protknutou tvrdými kytarovými žánry.

Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici v předprodejních sítích GoOut.cz a Ticketpro za 495,- Kč