Jdi na obsah Jdi na menu

Selah Sue zazpívá v České republice hned dvakrát!

7. 4. 2016

Live: Selah Sue

03.05.2016 Roxy, Praha
04.05.2016 Sono Centrum Music Club, Brno

selah-sue-2016.jpgSelah Sue (foto - zdroj: selahsue.com)

Belgická nadžánrová hvězda Selah Sue je v České republice velmi oblíbená. Svědčí o tom i předchozí vyprodané koncerty. Tentokrát do našich končin zavítá hned dvakrát. Již 3. května se představí v pražském Roxy a o den později v brněnském Sono Centru v rámci série Excelent Jukebox.

Selah Sue patří mezi umělkyně, které se nebojí plout mezi žánry. Její skladby z debutového alba „Selah Sue” jsou omamným koktejlem soulu, funku, jazzu a reggae. Na druhé desce „Reason” z loňského roku přidala navíc vlivy současné urban music, trip hopu a housu. Zdánlivě nesourodou směsici spojuje enormně silný vokál a výsledek je zkrátka uchvacující, a to natolik, že o ní mluví pozitivně velikáni jako Prince, CeeLo Green nebo Robin Hannibal. Právě producent Kendricka Lamara spolupracoval se Selah Sue na jejím posledním albu a pomohl jí najít originální cestu, která je novátorská, ale zároveň samoúčelně neexperimentuje.

I přes určitou složitost se Selah Sue daří svoje desky převést do skvělých živých vystoupení, o čemž se mohli čeští fanoušci už několikrát přesvědčit na klubových i festivalových pódiích.

Vstupenky na koncerty Selah Sue jsou k dispozici na webu fource.cz a v sítích GoOut.cz a Ticketpro za 650,- Kč do brněnského Sono Centra a za 750,- Kč do pražského Roxy.