Jdi na obsah Jdi na menu

Shabazz Palaces a Serengeti míří do České republiky!

24. 10. 2014

Live: Shabazz Palaces (US) + Serengeti (US)

Datum: 13.11.2014                                 Místo: MeetFactory, Praha

shabazzpalaces2014.jpgShabazz Palaces (foto - zdroj: meetfactory.cz)

Shabazz Palaces coby krkavci trhají na kusy mrtvolu afrofuturismu a coby fénix vzlétají z popela, aby byly vedle Young Fathers, dnes již neexistujících Death Grips nebo Kanye Westa pasováni do role zachránců současného hip-hopu.

Navazují na vizionářství Lee Scratch Perryho a Sun Ra a na druhé desce svého vesmírného rapu nabízí 18 explozivně psychedelických kousků, které vás až do konce desky nenechají vydechnout a bylo by s podivem, kdyby „Lese Majesty“ nebodovala ve výročních žebříčcích nejlepších desek.

Se Shabazz Palaces do fabriky dorazí 13. listopadu i vyprávěč Serengeti se svým alteregem „obyčejnýho chlápka“ Kennyho Dennise, o kterém Thom Yorke tvrdí, že je „total genius“. Serengeti, zaštítěn výstředním labelem Anticon a známý například z projektu Sisyphus s Sufjanem Stevensem a Son Luxem (jinak letos také v MeetFactory o pár dní dřív, 4. listopadu), rozehraje v továrně své sólo o životě, vyčnívání i normálnosti, za doprovodu beatů Mary C (Radio Wave) a Martina Tvrdého (Bonus). Čekejte samozřejmě zážitek jak blázen.

Vstupenky za 290,- Kč + poplatky prodejce jsou k dispozici v předprodejních sítích TicketproTicketportal, GoOut.cz a bez poplatku v MeetFactory. Na místě budou lístky za 390,- Kč.

Koncert pořádá MeetFactory ve spolupráci s Bumbum Satori.

Web: www.meetfactory.cz/