Jdi na obsah Jdi na menu

Shania Twain zazpívá premiérově v České republice!

10. 10. 2017

Live: Shania Twain

Datum: 06.10.2018                                   Místo: O2 Arena, Praha

shania-twain_2018.jpgShania Twain (foto - zdroj: Live Nation)

Kanadská country-popová superstar Shania Twain oznámila další zastávky svého nadcházejícího světového turné. Poté, co v průběhu léta ohlásila americkou část a následně sedm koncertů po Velké Británii, nyní zmiňuje dalších devět evropských zastávek, mezi nimiž nechybí ani Česká republika, kde se představí úplně poprvé. V pražské O2 Areně vystoupí 6. října 2018.

Shania Twain patřila na konci dvacátého a na začátku jednadvacátého století ke komerčně nejúspěšnějším zpěvačkám vůbec. Její alba se prodávala po milionech, singly obsazovaly první příčky světových hitparád a koncertní turné platila za ta nejrychleji vyprodaná. Díky úspěchu desek „The Woman In Me” z roku 1995, „Come On Over” z roku 1997 a „Up!”, které vyšlo v roce 2002, se stala jednou z nejpopulárnějších umělkyň všech dob a pochlubit se může i celou řadou prestižních ocenění, mezi nimiž nechybí ani pět cen Grammy.

Doposud prodala více než 90 milionů hudebních nosičů a téměř dvě dekády si drží pozici nejprodávanější zpěvačky country. Právě její geniální propojení tohoto hudebního stylu s popem a mainstreamem bylo v tehdejší době revoluční a posluchači jej přijali s nadšením. Díky tomu se každý song, který Shania Twain zveřejnila, okamžitě stal celosvětovým hitem a její skladby „You're Still The One”, „That Don't Impress Me Much”, „Man! I Feel Like A Woman” nebo „Ka-Ching!” tak i nadále můžeme pravidelně slýchat v rádiích.

Dlouhých patnáct let si ale fanoušci museli počkat na její nové album. To se na trhu objevilo koncem září pod jednoduchým názvem „Now” a již v létě ho předznamenal výtečný popový singl „Life's About To Get Good”. Ještě před vydáním desky dvaapadesátiletá zpěvačka ohlásila velkou světovou šňůru „Shania Now Tour 2018”, která bude od května příštího roku čítat jen v Americe téměř padesát zastávek. V minulých týdnech potvrdila Shania Twain i koncerty v Evropě, kam se vrátí po třinácti letech.

Oficiální předprodej na pražské vystoupení odstartuje 13. října v 9:00 hodin. Vstupenky budou k dispozici v síti Ticketportal v cenových relacích od 1490,- Kč do 2590,- Kč.