Jdi na obsah Jdi na menu

Skupina Kabát zahraje v nové pražské hale O2 universum!

26. 8. 2019

Live: Kabát

Datum: 26.09.2019                                       Místo: O2 universum, Praha

kabat.jpgKabát (foto - zdroj: facebook.com)

Nejpopulárnější česká kapela Kabát vystoupí 26. září od 20 hodin v multifunkční hale O2 universum v Praze. Stane se tak historicky prvním interpretem, který před publikem „pokřtí” novou halu v ostrém provozu. Vystoupení Kabátů bude mít i charitativní nádech, výtěžek z koncertu totiž poputuje o.p.s. Dejme dětem šanci.

Přestože hala O2 universum, které se také přezdívá „malá sestra O2 Areny”, momentálně finišuje s dokončením, program akcí se začal plnit již před několika měsíci. Pouze jeden interpret však může být ten první. A tím se stane skupina Kabát. „Když jsme se rozhodovali, koho z českých umělců oslovíme na zahajovací koncert, volba hned padla na Kabáty. Je to dlouhodobě nejoblíbenější kapela u nás. Navíc je úzce spojena i s velkou halou. O2 Arenu zaplnili Kabáti zatím celkem třikrát a od svého posledního vystoupení v roce 2017 drží mezi českými interprety návštěvnický rekord 20 083 diváků. Máme proto velkou radost a zároveň si moc vážíme toho, že svým vystoupením slavnostně otevře O2 universum právě Kabát,” říká Robert Schaffer, generální ředitel a předseda představenstva Bestsport a.s., provozovatele O2 Areny a O2 universa.

Show 26. září však nebude jen o kvalitní hudbě a prožitku ze známých hitů v podání populární party z Teplic. Celá akce se ponese i v duchu „pomoci někomu v nouzi”. Výtěžek z prodeje lístků bude věnován nadaci Dejme dětem šanci, která pomáhá dětem a mladým lidem z dětských domovů osamostatnit se a úspěšně se začlenit do společnosti po opuštění dětského domova.

Vstupenky jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketmaster za 999,- Kč na stání i sezení.