Jdi na obsah Jdi na menu

SOHN přesouvá evropské turné, v Praze vystoupí na jaře!

29. 9. 2017

Live: SOHN                                  

Datum: 12.05.2018                                     Místo: Palác Akropolis, Praha

sohn-2017.jpgSOHN (foto: Phil Knott)

Britský zpěvák a producent SOHN přesouvá evropské turné. Původně měl vystoupit 16. listopadu v pražském Paláci Akropolis. Nový termín koncertu je stanoven na 12. května 2018, místo konání se nemění.

Hudebník zaslal následující prohlášení: „Díky všem, kdo jste mi letos vyjádřili podporu na koncertech a festivalech. Posledních dvanáct měsíců bylo nesmírně intenzivních, od narození prvního dítěte přes vydání druhé desky až po náročné turné, během něhož jsem se přemisťoval z jednoho konce světa na druhý. Letošní koncertování si na mě vybralo svou daň, jak psychicky, tak fyzicky. Bylo mi důrazně doporučeno si dát pauzu. Proto přesouvám říjnové a listopadové termíny na příští rok. Moc mě mrzí, že vás tím zklamu. Nedělal bych to, kdyby by to nebylo absolutně nutné. Jsem vděčný za vaši přízeň a podporu a těším se na vás příští rok s čistou hlavou a v té nejlepší formě.”

Christopher Michael Taylor se nejdříve proslavil projektem Trouble Over Tokyo, který však opustil v roce 2012 a vydal se vstříc novým hudebním obzorům pod jménem SOHN. Debutové album „Tremors” následovalo dvouleté globální turné, které potvrdilo SOHN jako tajný tip hudebních znalců. Uhrančivá kombinace vokálu a analogových syntezátorů sklidila ohlasy od Pitchforku po The Guardian. SOHN poté spolupracoval s různými mainstreamovými hvězdami, např. skládal pro Rihannu nebo remixoval tracky Disclosure a The Weeknd. Do České republiky se podívá s aktuální deskou „Rennen”.

Všechny vstupenky zůstávají platné, není nutné je měnit za nové a dají se případně vrátit do 23. listopadu. Lístky na nový termín jsou k dispozici na fource.cz, GoOut.cz a v předprodejní síti Ticketpro za 490,- Kč.

Související:

SOHN zavítá s novou deskou do Prahy!