Jdi na obsah Jdi na menu

SOHN zavítá s novou deskou do Prahy!

1. 7. 2017

Live: SOHN                                  

Datum: 16.11.2017   Místo: Palác Akropolis, Praha

sohn-2017.jpgSOHN (foto: Phil Knott)

Uhrančivý britský zpěvák a producent SOHN přiveze do Prahy nové album „Rennen”. Vystoupí 16. listopadu v Paláci Akropolis.

Christopher Michael Taylor se nejdříve proslavil projektem Trouble Over Tokyo, který však opustil v roce 2012 a vydal se vstříc jiným hudebním obzorům pod jménem SOHN.

Debutové album „Tremors” následovalo dvouleté globální turné, které potvrdilo SOHN jako tajný tip hudebních znalců. Uhrančivá kombinace vokálu a analogových syntezátorů sklidila ohlasy od Pitchforku po The Guardian.

SOHN poté spolupracoval s různými mainstreamovými hvězdami, např. skládal pro Rihannu nebo remixoval tracky Disclosure a The Weeknd. Nakonec se izoloval ve svém domě v severní Kalifornii, kde vznikla aktuální nahrávka.

„Zavřel jsem se tam na měsíc úplně sám jen se všemi nástroji a vybavením, které jsem měl,” vzpomíná SOHN. „V části domu jsem si udělal studio a měl jsem měsíc samoty na to, abych napsal novou hudbu.”

V lednu 2017 vychází deska „Rennen”, která je odvážnější a přímočařejší než předchozí tvorba. SOHN vzkazuje, že je čas se dát do pohybu a zase objet svět.

Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici na fource.cz, GoOut.cz a v předprodejní síti Ticketpro za 490,- Kč.

Související:

SOHN přesouvá evropské turné, v Praze vystoupí na jaře!