Jdi na obsah Jdi na menu

Švédští INVSN míří v rámci evropského turné do České republiky!

11. 9. 2014

Live: INVSN        Special guests: Clipwing (can), Ginny Andro Syndrome (cz)

Datum: 18.09.2014                                                Místo: Klub 007, Praha

invsn-2014.jpgINVSN (press photo)

Do Prahy se vrátí 18. září úspěšná švédská kapela INVSN v čele s ikonou severské punk-rockové scény Dennisem Lyxzénem.

INVSN rovná se mimo jiné Dennis Lyxzén (Refused & The International Noise Conspiracy) a Sara Almgren (The Doughnuts & The International Noise Conspiracy)…hudební lahůdka nejen pro příznivce The International Noise Conspiracy a Refused, ale i The XX, Florence & The Machine, Lykke Li, Cansei de Ser Sexy, Crystal Castles, Against Me!, Joy Division, Nicka Cavea, Siouxsie & The Banshees, The Cure… a klidně i třeba Black Flag.

Lyxzén a spol. se do Prahy vrací s nezvykle krátkým odstupem od svojí první zastávky. Zkraje června vystřihli moc povedené číslo v Lucerna Music Baru coby předskokani punk rockových legend Against Me!. Už v ten okamžik se mluvilo o způsobilosti headlinovat a o tom, že by bylo fajn přivítat INVSN brzy znovu. Neutekly ani čtyři měsíce a už jsou tady zase.

V mezidobí se u švédské šestičlenné formace nelenilo ani trochu. Během prázdnin objeli pěknou řádku zásadních festivalů jako Sziget, Pukkelpop nebo Highfield Festival a stihli také společný koncert s Girls Against Boys. Zatímco loňský podzim INVSN vyhradili předskakování tour Minus The Bear po Spojených Státech, letos si pobudou doma v Evropě. Tentokrát je čeká vlastní turné čítající třináct zastávek včetně Prahy, kde se objeví 18. září na strahovké Sedmičce za doprovodu skupiny Clipwing z Kanady a tuzemské kapely Ginny Andro Syndrome.

Zanechte pro jeden večer doma svou běžnou žánrovou “uniformu” a přijďte si na Sedmičku poslechnout něco trochu jiného. Rozhodně nebudete litovat.

Vstupenky jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketportal za 269,- Kč.

INVSN / Tour plakát