Jdi na obsah Jdi na menu

Talentovaný hudebník Jake Bugg přiveze do Prahy novou desku!

29. 12. 2021

Live: Jake Bugg                                        

Datum: 03.05.2022                                            Místo: Lucerna Music Bar, Praha

011---jake-bugg.jpgJake Bugg (foto: Angelika Špicarová)

Jake Bugg se po dlouhých devíti letech vrátí do pražského Lucerna Music Baru, kde zahraje v květnu přístího roku. S sebou přiveze nové album nazvané „Saturday Night, Sunday Morning”.

Song „All I Need”, který produkoval cenami ověnčený Steve Mac, byl druhý Jakeův oficiální singl po skladbě „Kiss Like The Sun” z konce roku 2019, jejíž spoluautorem byl Andrew Watt (Post Malone). Oba singly představují nový začátek v Jakeově kariéře po podepsání smlouvy s RCA Records, společně s písněmi „Rabbit Hole” a „Saviours Of The City” z loňského roku. Skladbu „All I Need” podpořilo Radio X a Radio 1, kde se dostala do A listu a muzikant ji také zahrál v show Grahama Nortona na BBC1.

Sedmadvacetiletý Jake Bugg, který dosud vydal 4 desky a celou řadu hitových singlů, je na svůj věk již velmi ostřílený hudebník, navíc dokáže být i nádherně ironicky vtipný. Jeho vyklidněné machrování a nonšalantní zjev přispívají k velmi vydařené kombinaci muziky a stylu. Na několika kampaních spolupracoval s módními značkami Saint Laurent a Burberry.

Nahrávka „Saturday Night, Sunday Morning” vyšla 20. srpna a Jake Bugg říká, že „to byla ta největší zábava, kterou kdy zažil při práci na desce”. Než loni na jaře vypukl první lockdown, Jake Bugg s kapelou odehrál ve Velké Británii devět beznadějně vyprodaných koncertů.

Vstupenky za 690,- Kč + poplatky jsou k dispozici na webu musicbar.cz nebo v síti GoOut.cz. Na místě v den vystoupení budou lístky za 790,- Kč.