Jdi na obsah Jdi na menu

Tarja Turunen se v září vrátí do České republiky s novým albem!

10. 3. 2014

Live: Tarja Turunen       

Datum: 07.09.2014                   Místo: ČEZ Aréna, Pardubice

071---tarja-turunen.jpgTarja Turunen (foto: Angelika Špicarová)

Lyrický soprán, kterým Tarja svým fanouškům rozdává potěšení, opět zazní v České republice. Stane se tak přesně rok poté, co vyšlo doposud poslední album zpěvačky „Colours in the Dark“, její bezpochyby nejúspěšnější sólová deska. Po úvodní show vloni v Olomouci, kterou celá Colours In The Road Tour začala, se k nám Tarja vrátí 7. září a zazpívá v ČEZ Aréně Pardubice.

Je tomu několik dnů, co Tarja oznámila, že brzy - ještě na jaře - vydá novou verzi alba „Colours in the Dark“, které se bude jmenovat „Left in the Dark“. Nalezneme na něm přepracované, nově nazpívané skladby, kterými Tarja jistě obohatí i své vystoupení v Pardubicích.

063---tarja-turunen.jpgTarja Turunen (foto: Angelika Špicarová)

Fotoreport z koncertu Tarji Turunen v Praze k nahlédnutí zde:  fotak.png.jpg fotogalerie

Pro návštěvníky pardubického koncertu pak společně s Tarjou chystáme příjemné překvapení! Před tím, než nové album „Left in the Dark“ půjde do prodejní sítě, bude jako prvním nabídnuto fanouškům, kteří přijdou do ČEZ Arény, a to za speciální cenu! Stačí si koupit vstupenku na koncert včetně CD (připlatíte za ně pouze 160,- Kč)!

Na vstupech do haly budou speciálně označené koridory - na vstupenky s CD a bez CD - ihned u vstupu tak obdržíte nové CD Tarji. Takže volba je na vás… Vstupenka na koncert nebo vstupenka na koncert včetně CD „Left in the Dark“.

Vstupenky jsou k dostání v předprodejích sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art. Do prodeje jdou čtyři typy vstupenek za zaváděcí ceny, platné do 31. května:
- Stání před pódiem 690,- Kč
- Stání před pódiem + CD „Left in the Dark“ 850,- Kč
- Stání v prostoru 590,- Kč
- Stání v prostoru + CD „Left in the Dark“ 750,- Kč.