Jdi na obsah Jdi na menu

The Neighbourhood se vrátí do České republiky!

4. 2. 2020

Live: The Neighbourhood

Datum: 30.11.2020                      Místo: Forum Karlín, Praha

the-neighbourhood_2019.jpgThe Neighbourhood (foto - zdroj: fource.cz)

The Neighbourhood mění datum a místo konání svého pražského koncertu. Americká alternativně pop-rocková kapela zahraje 30. listopadu ve Foru Karlín. Kvůli přípravě nové desky přesouvá celé evropské turné včetně vystoupení plánovaného na 18. února do O2 universa.

Vyjádření skupiny: „V rámci nadcházejícího turné jsme chtěli představit novou tvorbu, bohužel ji do února nestihneme vydat. Museli jsme proto učinit těžké rozhodnutí a posunout šňůru o několik měsíců, abychom za vámi mohli přijet v plné síle a s čerstvou nahrávkou. Už teď vám můžeme slíbit, že to bude stát za to. Nemůžeme se dočkat, až vás všechny v listopadu znovu uvidíme.”

Hudební dráhu odstartovali The Neighbourhood v roce 2011 a do povědomí se dostali debutovým albem „I Love You” a dvakrát platinovým singlem „Sweater Weather”. Za osm let existence nepřestali udávat trendy a na jejich první americké turné s nimi jako support jeli dnes již stejně zásadní umělci jako The 1975 nebo Travis Scott.

Díky schopnosti se neustále vyvíjet a ohýbat žánry je namístě se ptát jakou kapelou The Neighbourhood vlastně jsou. Jisté je, že jejich tvorba není černobílá jako většina jejich videoklipů. V Praze představí chystanou novou desku.

Dříve zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není třeba je měnit. Ve Foru Karlín budou všechny lístky na stání, i ty, které byly původně vydány na sezení. Vstupenky je také možné do 18. února v plné výši refundovat v místě nákupu.

Lístky na pražský koncert The Neighbourhood jsou stále ještě k dispozici na webu fource.cz nebo v předprodejních sítích GoOut.cz a Ticketmaster za 990,- Kč.