Jdi na obsah Jdi na menu

Unikátní kolaborace Clockwork Indigo se představí v Praze!

13. 1. 2015

Live: Flatbush Zombies & The Underachievers          

Datum: 04.04.2015                                                         Místo: Roxy, Praha

clockwork-indigo-flatbush-zombies-the-underachievers-2015.jpg

Už brzy si přijdou na své fanoušci progresivního hip hopu z New Yorku, protože Fource Entertainment do Prahy přiveze hned dva zástupce této hip hopové školy a to v rámci tour unikátního projektu Clockwork Indigo, jenž spojil dohromady členy formací Flatbush Zombies a The Underachievers. Připravte se na příval energie a slov, který vás smete 4. dubna v pražském klubu Roxy.

Šokující, legrační, někdy revoltující ale nemůžete je nemilovat. Flatbush Zombies jsou úkazem na hudební scéně, kde je velmi těžké prorazit, ale jim se to právě díky jejich jedinečnému přístupu podařilo. Meechy Darko a Juice, dvojice odkojená brooklynskými ulicemi se slabostí pro Charlese Mansona přibrala do party svého dlouholetého kamaráda a producenta Ericka Arc Elliotta. Ten Flatbush Zombies vynesl jejich první singl, óda na marihuanu a snídaně, „Thug Waffle” a okamžitě je vystřelil do popředí newyorské scény a dostal je do hledáčku například VICE magazinu nebo zpěvačky Lany Del Rey. Jejich debutová deska „D.R.U.G.S.” vyšla v červnu 2012 a jen během prvního týdne dosáhla 50 000 stažení.

The Underachievers jsou hip hopové duo z Flatbush Avenue v New Yorku které tvoří Issa Dash a AK. Momentálně vydávají na labelu Brainfeeder a jejich debut „Indigoism” tam vyšel v únoru 2013. Tihle dva přinášejí novou jiskru na scénu a je velmi pravděpodobné, že se od nich dočkáme ještě velkých věcí.

Prošvihnout tohle unikátní spojení, podle některých, toho nejlepšího, co newyorský hip hop v tuto chvíli nabízí by byla opravdu škoda. Nenechte si tedy ujít Clockwork Indigo 4. dubna v pražském klubu Roxy.

Vstupenky na koncert za 520,- Kč jsou k dispozici v předprodejních sítích GoOut.cz a Ticketpro.

Pořadatel: www.fource.cz