Jdi na obsah Jdi na menu

V České republice vystoupí latinsko-americký idol Maluma!

26. 12. 2019

Live: Maluma

Datum: 27.02.2020                                                Místo: O2 Arena, Praha

maluma.jpgMaluma (foto - zdroj: facebook.com)

Maluma je právem považován za jednu z největších hudebních hvězd současnosti. Oblíbený zpěvák navštíví Prahu již podruhé a tentokrát se chystá vyprodat O2 Arenu. Koncert se uskuteční 27. února v rámci „11:11 World Tour”.

Juan Luis Londoño se narodil v kolumbijském Medellínu. Umělecké jméno poskládal ze začátečních písmen jmen své matky, otce a sestry. V roce 2018 získal latinskou Grammy a v roce 2019 se pustil do projektů s hvězdami jako Madonna, s níž vydal hit „Medellín” v rámci jejího alba „Madame X”, nebo Ricky Martin, se kterým vytvořil skvělý song „No Se Me Quita”.

Maluma je v současné době jedním z nejsledovanějších umělců na sociálních sítích. Počty jeho fanoušků na Facebooku a Instagramu dosahují desítek milionů a na oficiálním YouTube/VEVO kanálu mají jeho videa miliardová zhlédnutí. Díky počtu zaregistrovaných uživatelů má YouTube Diamond Play Button Award. Výsledky návštěvnosti předchozích turné mu zajistily pozici latino umělce s největším počtem prodaných lístků na koncerty. Maluma již vyprodal Madison Square Garden (New York), American Airlines Arena (Miami) a dvakrát The Forum v Los Angeles.

Nahrávka „11:11”, se kterou přijede do Prahy, je jeho čtvrtou studiovou deskou. Spatřila světlo světa 17. května a hostují na ní např. Madonna, Ricky Martin, Ozuna, Nicky Jam nebo Zion & Lennox.

Vstupenky na pražský koncert jsou k dispozici v předprodejních sítích Ticketportal a Ticketmaster v cenovém rozmezí od 1290,- Kč do 2490,- Kč. Koncert pořádá společnost ICP Live. Vystoupení začíná ve 20:00 hodin, vstup do O2 Areny bude umožněn 90 minut před začátkem.