Jdi na obsah Jdi na menu

V Praze bude koncertovat Glen Hansard!

15. 10. 2019

Live: Glen Hansard

Datum: 18.11.2019       Místo: Divadlo Archa, Praha

glen-hansard.jpgGlen Hansard (foto: Stephan Vanfleteren)

V rámci podzimní části turné k aktuálnímu sólovému albu „This Wild Willing” se světoznámý irský muzikant Glen Hansard zastaví na jediný koncert v České republice, který proběhne 18. listopadu v pražském divadle Archa.

Umělec, který má za sebou rockovou historii v kultovní kapele The Frames i oscarové dobrodružství s Markétou Irglovou v rámci projektu The Swell Season přiveze do Prahy devítičlennou doprovodnou skupinu, v níž nebudou chybět ani smyčce a dechové nástroje. Speciálním hostem pak bude Javier Mas, dvorní kytarista Leonarda Cohena a virtuos na řadu strunných nástrojů včetně španělské kytary.

Glen Hansard se letos vydal nejen na turné k nové desce, ale v mezidobí stačil absolvovat i řadu koncertů s Eddiem Vedderem (Pearl Jam), se kterým v červenci hostovali např. na výroční show The Who na stadionu ve Wembley. Jen o týden později Glen Hansard vystoupí v rodném Irsku na trojkoncertě v dublinském Nowlan Parku na jednom pódiu se svými idoly Bobem Dylanem a Neilem Youngem.

Do divadla Archa se Glen Hansard pravidelně a rád vrací, diváci zde zažili jeho vystoupení s The Frames i jeho sólo show.

Vstupenky na letošní pražský koncert Glena Hansarda jsou k dispozici na divadloarcha.cz a v předprodejní síti GoOut.cz za 990,- Kč (stání) a 1390,- Kč (sezení).