Jdi na obsah Jdi na menu

V Praze vystoupí texaské trio Ringo Deathstarr!

16. 3. 2016

Live: Ringo Deathstarr                  

Datum: 30.03.2016                   Místo: MeetFactory, Praha

ringo_deathstarr_2016.jpgRingo Deathstarr (foto - zdroj: GoOut.cz)

Texaská trojice Ringo Deathstarr se u nás ukázala poprvé před pěti lety, když předskakovala rockovým veteránům The Smashing Pumpkins.

Tentokrát se k nám psychedeličtí hudebníci z Ameriky vracejí se sólovým koncertem, na kterém představí loňskou nahrávku „Pure Mood”. Zahrají ve středu 30. března v pražském klubu MeetFactory.

Kapelu Ringo Deathstarr tvoří zpěvák a kytarista Elliott Frazier, basistka Alex Gehring a bubeník Daniel Coborn. Často jsou považováni za potomky irské shoegazové legendy My Bloody Valentine nebo rockových kapel The Jesus & Mary Chain a Ride.

001---ringo-deathstarr.jpgRingo Deathstarr - Alex Gehring (foto: Angelika Špicarová)

Na hudební scéně se pohybují už poměrně dlouho, mají za sebou téměř desetiletou historii. Po eponymním EP vydali v roce 2011 debutovou nahrávku „Colour Trip”, kde ukázali, že jim psychedelie není cizí. Toho se drží až do současnosti a dokazují to i na posledním vydaném albu „Pure Mood”.

Vstupenky na pražské vystoupení Ringo Deathstarr jsou k dispozici na webu MeetFactory nebo v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro a Ticketportal za 250,- Kč (+ případné poplatky). Na místě v den koncertu budou lístky za 350,- Kč.