Jdi na obsah Jdi na menu

Vycházející hvězda George Ezra přijede do Prahy s debutovým albem!

17. 7. 2014

Live: George Ezra

Datum: 10.11.2014                                                     Místo: Lucerna Music Bar, Praha

georgeezra2014.jpgGeorge Ezra (foto - zdroj: twitter.com)

George Ezra, celým jménem George Ezra Barnett, je britský zpěvák a skladatel z Hertfordu. V roce 2011 se přestěhoval do Bristolu a o dva roky později vydal své debutové EP "Did You Hear the Rain?" Letos v březnu následovalo druhé EP "Cassy O' ".

V létě roku 2013 zahrál na festivalu v Glastonbury na BBC Introducing Stage, kde si získal početný zástup nadšených fanoušků. BBC Radio 1 pravidelně hrálo jeho skladby "Did You Hear the Rain?" a "Budapest". MTV ho zařadila do svého pořadu 'Brand New for 2014, Vevo do 'DSCVR Ones to Watch 2014' a objevil se i jako Nový nadějný umělec iTunes na rok 2014. V anketě BBC nazvané Sound of...2014 skončil Ezra na pátém místě. Jeho pohodový song "Budapest" se v italské Top 20 vyšplhal na šesté místo a získal platinu. Také předskakoval Lianne La Havas nebo Tomu Odellovi.

George Ezra podepsal smlouvu u Columbia Records, kde 30. června vydal své debutové album "Wanted on Voyage". V souvislosti s tím oznámil na konec roku velké evropské turné, při kterém vystoupí 10. listopadu také v pražském Lucerna Music Baru.

Vstupenky za 400,- Kč + poplatky jsou k dispozici v předprodejních sítích Eventim, Ticketpro, Ticketportal, a na webu musicbar.cz a goout.cz. V pokladně LMB bez poplatku.