Jdi na obsah Jdi na menu

Walkmanz se stali objevem roku a křtí své EP na pražském koncertě!

13. 9. 2021

Live: Walkmanz                                                           Special guest: Láska 

Datum: 14.10.2021                                                 Místo: Malostranská Beseda, Praha

walkmanz.jpgWalkmanz (foto: Jan Jirkovský)

Členové Walkmanz si 3. září převzali v plzeňském Depu 2015, kde se pravidelně koná slavnostní vyhlášení výsledků hudební ankety Žebřík, cenu za objev roku 2020. Skupina se stala už objevem roku časopisu Rock&Pop a konečně se ukáže i v Praze, kde pokřtí po roce své debutové EP.

Za projektem Walkmanz se skrývá René Rypar (kytara), Jaro Lukáč (baskytara), Zbyněk Raušer (bicí) a Thom Fröde (zpěv). Členové formací Portless, Imodium, Recode The Subliminal, ex Support Lesbiens, ex Krucipüsk, ex Eleison a ex Animé spojili své síly a vrhli se na to, co je baví nejvíc, tedy na energickou rockovou muziku.

„Jsme v podstatě neznámá kapela. Jde nám o to, abychom lidi na koncertech strhli a aby si to užili, i když nás předtím neznali. Všichni jsme navíc aktivní muzikanti, tak byl jasný předpoklad, že nebudeme jenom produkovat hudbu a dávat ji ven, ale budeme ji prezentovat v první řadě tak, jak jsme zvyklí již několik let. A to skrz koncertní pódia,” uvedl zpěvák Tomáš Fröde.

Již dvakrát odsunutý křest EP „Mono” se uskuteční 14. října v Malostranské Besedě. Kmotrem nahrávky se stane herec Jiří Mádl a hostem písničkář Láska.

Vstupenky jsou k dispozici v předprodejní síti Ticketstream za 280,- Kč. Na místě v den koncertu budou lístky za 350,- Kč.