Jdi na obsah Jdi na menu

Wille & The Bandits zavítají do Prahy až v příštím roce!

3. 4. 2020

Live: Wille & The Bandits              

Datum: 29.04.2021                                     Místo: Zasekávák, Praha

wille---the-bandits.jpgWille & The Bandits (foto - zdroj: livermusic.cz)

Na kapelu Wille & The Bandits pějí ódy hudební kritici i rockové legendy jako na jednu z nejvíce dynamických skupin současnosti. Ta se namísto původně plánovaného květnového termínu představí v pražské kavárně Zasekávák 29. dubna 2021.

Wille & The Bandits jsou přirovnáváni k Led Zeppelin v přístupu k rockovým riffům i akustickým pasážím. Smyčce, hudební pomlky a steel kytary připomínají směs emotivních Pink Floyd a John Butler Tria, která posluchače rozseká na kusy.

Od prostých začátků v Cornwallu, kde kapela plánovala zůstat navždy, obklopena inspirativními kopci a mořem, nakonec vyrazili do světa. Velkoměsto je zpočátku nelákalo. Oni ale zlákali velkoměsto a jeho hudební průmysl. Vystupovali již v Evropě, USA i Austrálii.

Jejich přístup k blues a rocku je svěží a neotřelý. Naživo jsou Wille & The Bandits naprosto úžasní a brzy se o nich začalo mluvit jako o koncertním zázraku. Formace se dostala mezi deset kapel na Glastonbury 2014, které je nutno vidět dle BBC Radio 1, a byli také pozváni do německé TV show Rockpalast (hudební instituce globálního importu).

O Wille & The Bandits se v superlativech vyjádřili takové legendy jako Ian Paice, Joe Bonamassa nebo Francis Rossi. Při vystoupení skupina hraje na celou řadu hudebních nástrojů, střídá kytary, basy i perkuse. Muzikanti dávají divákům i posluchačům komplexní zážitek, na nějž se nezapomíná.

Vstupenky na pražský koncert Wille & The Bandits jsou k dispozici za 290,- Kč v síti GoOut.cz.