Jdi na obsah Jdi na menu

Adam Pavlovčin aka ADONXS odhalil v novém klipu své soukromí

3. 8. 2023

adam-pavlovcin.jpgAdam Pavlovčin aka ADONXS (foto: Kubo Križo)

Po vydání úspěšného debutového alba „Age Of Adonxs”, ze kterého se singly „Game” a „Moving On” držely na předních místech hudebních žebříčků českého a slovenského rádiového éteru, přichází Adam Pavlovčin alias ADONXS s horkou letní novinkou „No Common Measure”.

Ve velkolepě, až hollywoodsky pojatém videoklipu, který se natáčel v pražském hotelu Andaz a Tretter's American Baru v Obecním domě, Adam Pavlovčin odhaluje lidi ze svého nejbližšího okolí, kteří při něm stáli od samého začátku hudební kariéry a definovali jeho uměleckou cestu. V songu, jehož je spoluautorem, jim vzdává hold slovy „It's all about us”.

Název „No Common Measure” nevznikl náhodou, v terminologii poezie se tak říká střídavému rýmu. Druhým, tedy přeneseným smyslem tohoto výrazu je něco nebo někdo, na koho se nedá použít běžné měřítko. „Troufnu si říct, že ani já ani mé nejbližší okolí do něj rozhodně nezapadáme,” přiznává Adam Pavlovčin. Stejně jako reálné postavy, které nám zpěvák představuje ve svém dynamickém klipu. Jsou to především výteční tvůrci, jež doprovázejí ADONXSE na jeho umělecké a osobní dráze. Adam Pavlovčin tímto způsobem diváky seznamuje se svými kolegy a přáteli, z nichž každý je pro něj velkou inspirací. Mezi ně patří Raphael Bovolaneas a Shaquille Brush, což jsou tanečníci ze známé Netflix show „Dance 100”, kteří se stali Adamovými prvními tanečníky v Londýně, dále Kristína Tukan, jeho dvorní choreografka, či například Liberty Blake Simon.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář