Jdi na obsah Jdi na menu

Alicia Keys láká na novou desku chytlavou písní Underdog

12. 1. 2020

alicia-keys.jpgAlicia Keys (foto - zdroj: facebook.com)

Alicia Keys patří mezi ty zpěvačky, které byly kromě krásného hlasu obdarovány také autorskými dovednostmi. V novince „Underdog” se však rozhodla využít pomoci Eda Sheerana, který je podepsán jako spoluautor skladby.

Po minulé desce „Here” a nedávných singlech „Show Me Love” s Miguelem a „Time Machine” tak letos devětatřicetiletou umělkyni slyšíme konečně zase zpívat chytlavý melodický song.

Z „Underdog” by se mohla stát hymna všech smolařů, právě těm je totiž nahrávka věnována. Alicia Keys v ní nabádá, aby si šli za svými sny, navzdory tomu, že je mnoho lidí podceňuje. „Mám tu píseň ráda, protože je ze skutečného života, o skutečných lidech a našich zkušenostech. Všichni jsme se někdy v životě v takové situaci ocitli,” uvedla Alicia Keys.

Videoklip je plný tance, a navíc hraje trochu na emotivní notu. Zachycuje totiž příběhy jednotlivých lidí, kteří hledají svou cestu ke štěstí. Je to optimistické a návykové, takže se jedná o zdařilou pozvánku k poslechu zpěvaččina nového studiového alba s názvem „A.L.I.C.I.A.”, které má spatřit světlo světa už brzy a kromě „Underdog” se na něm objeví i dva zmíněné loňské singly.

Než se tak stane, Alicia Keys bude opět moderátorkou večera, kdy se budou předávat hudební ceny Grammy. Na dvaašedesáté udílení prestižních gramofonků bude dohlížet v noci z 26. na 27. ledna v Los Angeles.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek