Jdi na obsah Jdi na menu

Alvaro Soler nám chce zpříjemnit léto pozitivní písní Te Imaginaba

14. 7. 2024

alvaro_soler_2017_jens_sage.jpgAlvaro Soler (foto: Jens Sage)

Katalánský rodák Alvaro Soler se zásluhou svých sluncem prozářených, španělsky zpívaných hitů těší dlouhodobé oblibě i u českých posluchačů. Hodně tomu napomohl svými pražskými koncerty, na kterých si fanoušky vedle zdařilého hudebního obsahu získal i mimořádně srdečným vystupováním.

Pokud máte pocit, že jste od něj v našem éteru dlouho nic nového neslyšeli, je to hlavně proto, že v posledním roce zpěvák žijící v Německu trochu experimentoval a singly jako „Muero” či „Oxígeno” se odklonil od svého typického latino popového zvuku. Nyní ale přichází s novinkou, která by se snad mohla zařadit po bok trvalek jako „Sofia”, „El Mismo Sol” nebo „Magia”.

Song „Te Imaginaba” se nese v pro něj typicky optimistickém duchu. Podle Alvarových slov skladba symbolizuje společnou cestu s milovanou osobou - a nebo cestu k ní, to záleží na osobním výkladu. Netají se tím, že čerpal z vlastních zkušeností, protože letos v březnu se svou manželkou Melanií Kroll oznámili, že očekávají prvního potomka. Ve svých pozitivních vibracích však píseň zůstává sympaticky střídmá a lehce stravitelná, nesklouzává k žádnému prvoplánovému juchání či agresivnímu ducání. Přesto si její chytlavý refrén po několika přehráních budete notovat spolu s třiatřicetiletým interpretem, který chystá nové album na příští rok.

Oficiální videoklip zatím Alvaro Soler neuvedl, podívat se však můžete na jednoduchý vizualizér natočený na španělském pobřeží. A jako bonus přihodil hudebník ještě plážovou verzi.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář