Jdi na obsah Jdi na menu

Amaranthe zveřejnili klip k titulní skladbě nového alba The Catalyst

2. 3. 2024

amaranthe.jpgAmaranthe (foto - zdroj: facebook.com)

Švédští Amaranthe mají venku novou studiovou desku nazvanou „The Catalyst” a už také videoklip k titulní písni. O režii se postaral jejich tradiční spolupracovník Patric Ullaeus.

„Vždy se snažíme najít něco nového, protože nás to jako skladatele žene kupředu, a myslím, že to byl náš cíl od chvíle, kdy jsme kapelu založili. Začít a s každým albem něco trochu pozměnit. Zachováváme si ale svůj osobitý zvuk, což se asi nemůže změnit, protože to by byl už jiný projekt,” říká zpěvačka Elize Ryd v rozhovoru v březnovém čísle časopisu Spark.

„Ceníme si toho, co jsme vytvořili jako Amaranthe, takže vždy jen přemýšlíme, jak ten koncept posunout ještě dál. Získáváme víc zkušeností a sami cítíme, co potřebujeme, a doufáme, že jsme v tom zajedno i s našimi fanoušky, že stejně jako my vnímají, že je to pozitivně osvěžující. Toho se snažíme dosáhnout.”

Už před vydáním kolekce vyrazili Amaranthe na turné, v jehož rámci se 6. března objeví také v brněnském Sono Centru. Doprovázejí je Dragonforce a Infected Rain.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář