Jdi na obsah Jdi na menu

Americká kapela Disturbed avizuje nové album údernou titulní písní

1. 11. 2022

disturbed_foto_angelika-spicarova.jpgDisturbed (foto: Angelika Špicarová)

Disturbed se chystají vydat novou desku pojmenovanou „Divisive” 18. listopadu a aktuálně pro nás mají k poslechu už třetí ukázku. Tentokrát jde o titulní song.

„Skladba, stejně jako název alba samotného, naznačují, v jak neskutečných sračkách dnes žijeme. Je o tom, jak enormní polarita ovlivňuje vše, co v životě děláme. Lidi se stali závislí na naštvání. Touží hledat věci, které je naserou, aby o tom mohli vypisovat na sociálních sítích. Všechno negativní tak je nafukováno do obludných rozměrů,” přibližuje frontman David Draiman.

„Součástí naší každodenní existence je dnes partizánský kmenový boj. Žijeme jednu velkou bitvu frakcí, a proto má tahle deska zafungovat jako budíček,” říká frontman David Draiman. „Naše společnost se stala závislou na rozhořčení, hudba je však tím nejlepším lékem na naše trápení. Kéž by po něm všichni sáhli. Není totiž nic lepšího, jak na všechen ten bordel zapomenout než s živou muzikou. Můžeme při ní být pospolu a uvědomit si, že toho máme víc společného, než kolik nás toho rozděluje. Uvědomme si, co se děje a změňme to k lepšímu.”

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář