Jdi na obsah Jdi na menu

Americká metalová kapela Machine Head něco kutí ve studiu

8. 2. 2021

machine-head.jpgMachine Head (foto - zdroj: facebook.com)

Během pandemie jsme se od Machine Head dočkali několika nových skladeb, jmenovitě „My Hands Are Empty”, „Stop The Bleeding” nebo „Bulletproof”. A vypadá to, že skupina i v těchto nelehkých dobách stále zůstává produktivní.

Na kapelním Instagramu se objevila fotka s popiskem „Copak to tu máme?”, na níž pořizuje frontman Robb Flynn spolu se svými kumpány selfie z nahrávacího studia. Znamená to, že brzy přijde další singl? Nebo dokonce celé album?

Už vloni v červnu muzikant o možnosti natočit desku mluvil v rozhovoru pro magazín Kerrang!: „Nakonec se to stane, ale v tuhle chvíli to není na pořadu dne. Když jsem do svého podcastu pozval Matta Heafyho z Trivium, bavili jsme se o možném posunu nahrávky jeho skupiny kvůli covidu-19, ale chtěli prostě dostat k lidem novou hudbu. Přestože čísla streamování jejich alba byla úžasná, fyzický prodej, který je pro formát skutečného vydání důležitý, prakticky neexistoval. Metal je závislý na tom, aby se CD nebo vinyly dostaly do obchodů, ovšem toto je během pandemie velmi složité.”

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz