Jdi na obsah Jdi na menu

Americká skupina Imagine Dragons odstartuje září novou deskou

27. 8. 2021

011---imagine-dragons.jpgImagine Dragons (foto: Angelika Špicarová)

Imagine Dragons na novou řadovou desku lákají již docela dlouho, vždyť pilotní singly „Follow You” a „Cutthroat” vyšly už v polovině března. V červenci je pak následovala temná skladba „Wrecked”, kterou zpěvák Dan Reynolds napsal poté, co jeho švagrová prohrála boj s rakovinou, a 3. září se konečně dočkáme celého alba pojmenovaného „Mercury - Act 1”.

Prozatím není známo, zda „Act 1” v titulu nahrávky znamená, že se dříve či později objeví druhá část, jisté ale je, že kapela znatelně proměnila svůj zvuk. Za to určitě mohou producenti Joel Little a hlavně Rick Rubin, kteří měli aktuální počin Imagine Dragons na starosti.

Skupina se představí také koncertně, i když značně nevšedně. V rámci série Walmart's Homecoming zahraje 27. srpna v Las Vegas v Bonanza High School, tedy ve škole, již navštěvoval frontman kapely. Chce se prý tak alespoň trošku odvděčit za vše, co mu tamní učitelé během studií dali.

Tracklist nové kolekce Imagine Dragons je následující: „My Life”, „Lonely”, „Wrecked”, „Monday”, „#1”, „Easy Come Easy Go”, „Giants”, „It's Ok”, „Dull Knives”, „Follow You”, „Cutthroat”, „No Time For Toxic People”, „One Day”.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek