Jdi na obsah Jdi na menu

Americká zpěvačka Gwen Stefani šíří s novou písní dobrou náladu

17. 12. 2020

gwen-stefani.jpgGwen Stefani (foto - zdroj: facebook.com)

Gwen Stefani má za sebou v podstatě už několik úspěšných kariér. Nejdřív hit „Don't Speak” vystřelil do nebeských výšin její kapelu No Doubt, poté se snad až nad oblaka podívala se svými dvěma sólovými deskami a v posledních letech vydělává nemalé peníze jako porotkyně americké soutěže The Voice.

Tam ostatně našla i současného přítele, country zpěváka Blakea Sheltona. Její hudební kariéra šla ovšem trochu k ledu, pokud nebereme v potaz koncertní rito v Las Vegas nebo vánoční album „You Make It Feel Like Christmas” z roku 2017, které se dočkalo už dvou reedic, vždy s několika novými písněmi.

Všichni fanoušci mohou nyní zbystřit, protože zpěvačka je tu konečně s čerstvým materiálem. Těžko říct, zda je skladba „Let Me Reintroduce Myself” příslibem nového alba, nebo jen ojedinělým samostatným singlem, každopádně se jedná o vskutku povedený kousek. Houpavý rytmus dá vzpomenout spíše na její domovskou skupinu než na sólové věci, nakažlivě dobrá nálada však čiší z každého tónu. V textu nám Gwen Stefani vlastně jen připomíná, že je pořád tady a nikam neodešla.

Videoklip k songu „Let Me Reintroduce Myself” umělkyně sice prozatím nenatočila, doprovodné lyric video je ale natolik barevné, že ho plně zastoupí. Gwen Stefani už svou novinku stihla představit i živě, kde jinde než právě v americké soutěži The Voice.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek