Jdi na obsah Jdi na menu

Americká zpěvačka Halsey ukázala živě dvě tváře své nové desky

15. 10. 2021

halsey.jpgHalsey (foto - zdroj: loveandpower.com)

Halsey to s propagací letošního alba „If I Can't Have Love, I Want Power” neměla zrovna jednoduché, protože jeho vydání naplánovala těsně po porodu svého prvního dítěte. Nyní ale přece jen vyrazila do televizních pořadů, aby o kolekci dala pořádně vědět. A kupříkladu vystoupení v Saturday Night Live zanechalo velmi pozitivní dojmy.

Americká zpěvačka, která dává přednost onikání, se rozhodla představit dvě naprosto rozdílné polohy, které na albu ukázala, a tak jako první zazpívala elektronickou pecku „I Am Not A Woman, I'm A God”, která plní roli singlu z čerstvé nahrávky. Futuristickému zvuku odpovídalo i sci-fi vzezření nejen Halsey samotné, ale i pódia.

V kontrastu k této písni se druhou zahranou stala klidná a emotivní skladba „Darling”, během níž umělkyni na scéně doplnil pouze Lindsey Buckingham ze skupiny Fleetwood Mac na kytaru a trochu těch backvokálů. Obojí je mimořádně povedené.

Ti, kdo mají HBO Max, si také už několik dnů mohou pustit film, jenž aktuální desku původně vyprovázel na trh coby placený stream. A zatímco většina produkce HBO Max je v České republice dostupná na HBO GO, na „If I Can't Have Love, I Want Power” si prozatím musíme nechat zajít chuť.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek