Jdi na obsah Jdi na menu

Americká zpěvačka Pink apeluje na lidské hodnoty v písni Trustfall

1. 2. 2023

pink.jpgPink (foto - zdroj: officialcharts.com)

Do vydání nového alba americké zpěvačky Pink zbývá necelý měsíc, a tak je nejvyšší čas vyslat fanouškům další signál, proč si desku předobjednat. A jakou lepší upoutávku vybrat než titulní song „Trustfall” s jasným poselstvím.

Zatímco první ochutnávkou byla rozjuchaná letní pohodovka, aktuální singl je taneční s příjemně vlezlou melodií a nakažlivým refrénem. Píseň, o jejíž produkci se postaral britský zpěvák, DJ a producent Fred Again, však není jen nějaký prvoplánový zářez. Za skladbou se skrývá mnohem víc. Jak zpěvačka uvedla v rozhovoru pro Good Morning America, během pandemie si mnoho věcí uvědomila.

„Já i můj syn jsme covidem onemocněli hodně vážně, měla jsem proto čas přemýšlet. Přemýšlet o tom, na čem vlastně v životě záleží. A k tomu je potřeba stav krize. Uvědomila jsem si, že nejvíc v životě chci vidět vyrůstat své děti zdravé. To je to, co chci. Chci do světa dál šířit jen pravdu. Chci být autentická, laskavější a lepší člověk,” říká třiačtyřicetiletá rodačka z Pensylvánie.

Poselství písně skvěle podtrhuje i videoklip, za nímž stojí Georgia Hudson, která s Pink natočila například i výborné video k singlu „What About Us”. Kromě tanečních kreací se můžete těšit i na létající zpěvačku, která je ve vizuálu jakousi múzou hlavní hrdinky.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář