Jdi na obsah Jdi na menu

Americká zpěvačka Pink dokončila osmé studiové album

9. 2. 2019

pink.jpgPink (foto - zdroj: officialcharts.com)

Patříte-li mezi fanoušky Pink, a máte už její poslední desku „Beautiful Trauma” ohranou, můžete pomalu začít vyhlížet nové album. Zpěvačka potvrdila, že v dubnu vydá osmou studiovou nahrávku.

Stalo se tak při návštěvě pořadu její velké kamarádky Ellen DeGeneres, kde Pink oslavovala čerstvě odkrytou hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. Devětatřicetiletá rodačka z Pensylvánie potvrdila, že se deska bude jmenovat „Hurts To Be Human”.

Sdílná byla i v případě informací o pilotním singlu. Tím bude skladba „Walk Me Home”, které se posluchači dočkají v druhé polovině února. Aby diváky u televizních přijímačů naladila, přidala i krátkou ukázku a cappella. Zároveň prozradila, že za pár dní ke zmiňované písni bude natáčet videoklip, kterého se ujme Michael Gracey, režisér filmového trháku „The Greatest Showman”.

Připomeňme, že Pink vydala debutové studiové album v roce 2000 a doposud jich do své diskografie zařadila sedm. Má na kontě i více než tři desítky převážně úspěšných singlů, kterých dohromady prodala přes padesát milionů kusů, a taktéž několik koncertních DVD. Doposud si její příznivci pořídili přes čtyřicet milionů kopií desek, což ji pasuje mezi nejúspěšnější americké zpěvačky všech dob.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc