Jdi na obsah Jdi na menu

Američtí Mötley Crüe se vracejí s novým singlem a psycho klipem

28. 4. 2024

motley-crue.jpgMötley Crüe (foto - zdroj: facebook.com)

Legendární zhýralí rockeři Mötley Crüe nikam neodcházejí, právě naopak. Představují novou skladbu „Dogs Of War” společně s dost ujetým videoklipem.

Jedni z hlavních aktérů hairmetalové scény osmdesátých let sice už kdysi odjeli rozlučkové turné a poslední dobou o nich bylo slyšet hlavně ohledně kauzy týkající se odchodu původního kytaristy Micka Marse, rozhodně to však neznamená, že na ně můžeme zapomenout. Přicházejí totiž s první novou tvorbou od roku 2018, kdy nahráli několik čerstvých skladeb pro autobiografický film „The Dirt”. Song se jmenuje „Dogs Of War” a fanoušci si jej mohou vychutnat rovnou i s klipem, jenž ukazuje hlučnou čtveřici ve zvláštním a šíleném světě plném násilí.

Bob Rock, který singl produkoval a také slavné album skupiny Mötley Crüe z roku 1989 „Dr. Feelgood”, dodal: „Práce s kapelou na nové písni bylo to nejsnadnější sezení, jaké jsem s nimi kdy měl… Mötley Crüe jsou v nejlepší formě! A mají v zásobě spoustu dalších věcí.”

„Chceme stále vydávat novou hudbu, abychom nestagnovali,” řekl časopisu Billboard zpěvák Vince Neil, který zároveň zdůraznil, že mnoho nových příznivců jim vynesl jejich životopisný snímek „The Dirt”, a tak chtějí tvořit i pro ně.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář