Jdi na obsah Jdi na menu

Američtí Witherfall lákají na nové album ohnivým ceremoniálem

15. 12. 2023

witherfall.jpg

Temně melodická formace Witherfall z Los Angeles ohlašuje čtvrté řadové album s názvem „Sounds Of The Forgotten”. Vyjde 31. května příštího roku a už teď si můžeme zkrátit čekání singlem „Ceremony Of Fire”.

„Píseň ‚Ceremony Of Fire’ je typický Witherfall,” komentují hudebníci. „Obsahuje prvky, které jsou základními kameny zvuku Witherfall, od temných a strašidelných elementů až po eklektické muzikální zvraty. Fanoušky naší debutové nahrávky ‚Nocturnes And Requiems’ to velmi potěší. Video je skvělou prezentací lyrického tématu. Bylo částečně natočeno v rituální komoře v The Crooked Path v Burbanku v Kalifornii a představuje drsnou realitu cesty umělce.”

Nová kolekce je ovlivněna zklamáním, které kapela zažila, když vydala své předchozí album „Curse Of Autumn”, ale pak přišel covid a zabránil jí v koncertování a propagaci. Některé songy na čtvrté desce tak působí velmi melancholicky a depresivně: „Cítili jsme se poraženi a v tomto rozpoložení jsme dávali dohromady ‚Sounds Of The Forgotten’. Ale rychle jsme se z toho dostali. Skladby, které jsme nakonec vytvořili, byly spíše motivující. Máme písně s negativními emocemi, ale zastřešujícím tématem je posun vpřed a vytrvalost. To je hlavní téma nového alba.”

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář