Jdi na obsah Jdi na menu

Anastacia zveřejnila videoklip ke skladbě Stupid Little Things

22. 3. 2014

anastacia-stupid-little-things-2014.jpgAnastacia (foto - zdroj: facebook.com/anastacia.cz)

Americká zpěvačka Anastacia představila nový videoklip k pilotnímu singlu "Stupid Little Things" z dlouho očekávaného alba "Resurrection".

Když porazila rakovinu před deseti lety poprvé, byl z toho až neuvěřitelný comeback a jedna z nejúspěšnějších ženských desek minulé dekády. Nyní se Anastacia vrací po opětovném zdolání zrádné nemoci podruhé. A zdá se, že má zaděláno na další zásadní krok ve své hudební kariéře. Na květnovou albovou novinku "Resurrection" totiž zpěvačka láká zdařilým singlem "Stupid Little Things".

Anastacia během týdne odpálila promo, které jiní interpreti postupně dávkují měsíce - venku je totiž již první singl i klip, datum vydání, tracklist a přebal desky. Ale zpět k úvodní ochutnávce - "Stupid Little Things" stojí na základech zpěvaččina osvědčeného pop-rockového stylu, s nímž před lety bortila hitparády po celém světě. V úderné skladbě dominuje její výrazný hlas i hitový refrén.

Videoklip se natáčel minulý měsíc v Mohavské poušti v Kalifornii a byl postaven hlavně na interpretce samotné, která se v něm dravě pouští do tance a energických gest. Z celého počinu je cítit především její radost, že se může znovu postavit za mikrofon. A jak je slyšet i vidět, rakovina jí ani napodruhé nesebrala skvělé pěvecké schopnosti, chuť do života a osobitost. Pokud o tom někdo ještě pochyboval, už nemusí. Anastacia se vrací ve velké formě.

Seznam skladeb alba Resurrection

01. Staring At The Sun
02. Lifeline
03. Stupid Little Things
04. I Don't Want To Be The One
05. Evolution
06. Pendulum
07. Stay
08. Dark White Girl
09. Apology
10. Broken Wings

Deluxe edice

11. Other Side Of Crazy
12. Oncoming Train
13. Resurrection
14. Left Outside Alone (Part 2)

Text - zdroj: musicserver.cz / Josef Martínek