Jdi na obsah Jdi na menu

Australanka Sia láká na novou desku zatím nejsilnějším singlem

15. 4. 2024

sia.jpgSia (foto - zdroj: Atlantic Records)

Vydání očekávaného alba Sii se blíží, a tak australská umělkyně zvyšuje frekvenci uvolňování singlových ochutnávek. Po loňském rozpačitě přijatém pilotu „Gimme Love” a únorové zdařilé spolupráci s Kylie Minogue „Dance Alone” představila na začátku dubna lehce experimentální song „Incredible” s Labrinthem. Teď přihazuje baladu s názvem „I Forgive You”, která zní nejslibněji.

Jde totiž o zpěvaččinu typicky melodramatickou skladbu, v níž vyniknou hlavně její charakteristicky zbarvený hlas a emoce, které skrz něj dokáže vykřesat. Spíše než precizně vyprodukované hity „Chandelier” či „Elastic Heart” evokuje novinka její tvorbu pro film, třeba píseň „Angel By The Wings” z roku 2016.

Podobnost nemusí být náhodná, protože Sia ji s producentem Gregem Kurstinem složila zhruba ve stejné době. Původně ji právě před osmi lety pod názvem „Je te pardonne” nahrál konžský umělec Maître Gims se Siou jako hostující vokalistkou.

Recyklace v tomto případě nevadí, nová autorčina verze svými syrovými vokály a srdcervoucím projevem snadno strhne. Zda se něco podobného povede také dalším skladbám z kolekce „Reasonable Woman”, zjistíme 3. května, kdy deska spatří světlo světa.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář