Jdi na obsah Jdi na menu

Avi Kaplan doplnil lesním klipem působivý song Move Our Souls

18. 9. 2024

avi-kaplan.jpgAvi Kaplan (foto - zdroj: Sequoia Summit Records)

Když Avi Kaplan opouštěl vokální formaci Pentatonix, chtěl si hlavně odpočinout a také se věnovat poněkud jiné muzice. Ačkoli se proslavil jako famózní basák v kapele, která nepotřebuje hudební nástroje, jeho srdce ho táhlo vždy spíše ke country a folku. Na své sólové dráze se ale vydal do mnohem zajímavějších vod. To dokazuje i jeho nejnovější singl „Move Our Souls”.

Ačkoli se na debutové desce „Floating On A Dream” z roku 2022 pustil spíše cestou americany, letošní EP „Feel Alright” přineslo opět spíše introspektivnější a zároveň velkolepější polohu, jež dává vyniknout jeho unikátnímu basu. Střednětempé písni kromě zpěvu vévodí výrazný rytmus a až šamanské backvokály.

Zatímco první tři zveřejněné skladby - „Healing”, „Feel Alright” a „Good Good Love” - doprovodily pouze jinak zbarvené vizuály, v nichž Avi Kaplan prostě jen zpívá, novinku doplnil opravdovým videoklipem. V tom vyrazil v doprovodu jakési divoké ženy (či snad dokonce čarodějnice?) do lesa, kde neváhali zapálit obrovský táborák.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář